close
تبلیغات در اینترنت

مقاله کامل پسته

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

مقاله کامل پسته

بازدید: 110
دسته بندی: دانلود فایل,
 مقاله کامل پسته

 

مقاله کامل پسته

یكی از ویژگیهای مناطق پسته خیز كشور شور بودن آب و خاك است دربیشتر مناطق به علت بالا بودن غلظت نمك، قشری از املاح، سطح خاك و یا لایه های زیرین را فرا گرفته با هر بار آبیاری در این مناطق حتی با شیرین ترین آبها مقداری نمك به خاك افزوده می شود كه مقدار نمك اضافه شده به میزان اب داده شده به خاك و غلظت نمك موجود در آن بستگی دارد

دانلود مقاله کامل پسته

اثر شور ی بر جذب و انتقال عناصر غذایی در پسته
پسته
مناطق پسته خیز
كشت و تولید پسته
نیازهای اكولوژیكی درخت پسته
دانلود مقاله کامل پسته
سیستم همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
fileina
فروشگاه ساز فایل
فروشگاه فایل
خرید مقاله و تحقیق
خرید پایان نامه
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 58 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 60

مقاله کامل پسته

 
مقدمه:
یكی از ویژگیهای مناطق پسته خیز كشور شور بودن آب و خاك است. دربیشتر مناطق به علت بالا بودن غلظت نمك، قشری از املاح، سطح خاك و یا لایه های زیرین را فرا گرفته با هر بار آبیاری در این مناطق حتی با شیرین ترین آبها مقداری نمك به خاك افزوده می شود كه مقدار نمك اضافه شده به میزان اب داده شده به خاك و غلظت نمك موجود در آن بستگی دارد. موقعی كه آب از خاك با تبخیر و تعرق گرفته شد غلظت نمك موجود در محلول خاك ظرف 3 تا 7 روز پس از آبیاری ممكن است به 4 تا 10 برابر غلظت نمك اب آبیاری برسد. لذا ضروری به نظر می رسد كه در آبیاری با آب شور برای احداث باغ های  پسته و یا درختان بارور در فصلهای گرم فواصل بین آبیاری را حتی المقدور كم نموده و در فصلهای سرد مقدار آب آبیاری برسد. لذا ضروری به نظر می رسد كه در آبیاری را جهت ابشوی افزایش دهیم. گفتنی است كه عناصر تشكیل دهنده ابهای شور نیز از عوامل حائز اهمیت می باشد. گاهی اوقات دو آب با یك میزان شوری به علت متفاوت بودن عناصر تشكیل دهنده اثر كاملا متفاوتی بر روی نهال یا درختان پسته دارند به طوری كه یكی از انها قابل استفاده و دیگری به هیچ عنوان مناسب ابیاری باغ پسته نمی باشد. 
 
 
کلمات کلیدی:

پسته

مناطق پسته خیز

كشت و تولید پسته

نیازهای اكولوژیكی درخت پسته

 
 
 
 
 
 
فهرست مطالب
مقدمه ای بركشت و تولید پسته:2
مقدمه:3
نیازهای اكولوژیكی درخت پسته:4
تنش شوری و علل ایجاد آن:6
نمكهای موجود در آب آبیاری:7
چگونه گیاهان به شوری عكس العمل نشان می دهند؟10
اثرات اسمزی:10
تحمل شوری در هالوفتیها11
تحمل به شوری در گیاهان زراعتی:12
مسمومیت برخی از یونها:13
مسمومیت با سدیم:14
كلرید:15
تنش شوری در پسته:16
اثر شوری بر رشد و نمو:19
اثر شوری بر روی فتوسنتز و روابط آبی:27
اثرات تنش شوری بر روی كربوهیدرات ها، اسیدهای آلی، پرولین:33
اثر شوری پرجذب و انتقال عناصر غذایی:34

اثر شور ی بر جذب و انتقال عناصر غذایی در پسته:35

مسمومیت عنصر بر و مقاومت گیاه:40
عنصر بر چگونه در گیاه جذب و حركت می كند؟41
تحمل در برابر مسمومیت عنصر بر:41
اثرات تركیبی شوری و عنصر بر:42
اثرات زیادی عنصر بر در آب آبیاری بر روی پسته:47
راهنمای تفسیر كیفیت آب آبیاری فائو (1990):54
گزارشی از یك پایان نامه:54
منابع:59
 

دانلود مقاله کامل پسته


این مطلب در تاریخ: شنبه 20 تير 1394 ساعت: 12:21 منتشر شده است
نظرات()

نظرات


نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

ورود کاربران

نام کاربری :
رمز عبور :

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد

تبلیغات

متن

آمار


آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 4

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 372
بازدید دیروز بازدید دیروز : 1,478
آي پي امروز آي پي امروز : 52
آي پي ديروز آي پي ديروز : 284
بازدید هفته بازدید هفته : 372
بازدید ماه بازدید ماه : 8,195
بازدید سال بازدید سال : 481,183
بازدید کلی بازدید کلی : 1,192,984

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 54.161.130.145
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز : دوشنبه 15 آذر 1395

خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

تصویر ثابت